Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Rolluiken Limburg

Er zijn een heleboel bedrijven in Limburg die zich specialiseren in het produceren en plaatsen van rolluiken. Op deze pagina ontdek je de voordelen en mogelijkheden van rolluiken. Bovendien kan je offertes op maat aanvragen bij verschillende vakmannen in de buurt.

 

Rolluiken bieden privacy & veiligheid

Een belangrijk voordeel van rolluiken is dat deze voor extra veiligheid zorgen. Rolluiken beschikken doorgaans over veiligheidsgeleiders en een versterkte onderlat, waardoor ze inbraakvertragend werken. Bij inbraakwerkende rolluiken zullen de lamellen blokkeren als het rolluik van buitenaf opgetild wordt. Zo zul je je nog veiliger voelen in je woning.

Daarnaast garanderen rolluiken een verhoogde privacy. Er is minder inkijk en je kan de hoeveelheid binnenvallend licht gemakkelijk regelen. Wanneer je kiest voor geautomatiseerde rolluiken, kan je zelfs instellen wanneer de rolluiken neergaan en optrekken. Zo kan je je woning steeds een bewoonde indruk geven, ook wanneer je op vakantie bent.

 

Rolluiken zijn energiebesparend!

Een bijkomende troef is dat rolluiken isolerend werken. Doordat warmte beter binnen blijft tijdens de koude wintermaanden, zul je dus minder hoeven te verwarmen en zo energiekosten uitsparen. In de zomermaanden werken de rolluiken op hun beurt zonwerend, zodat een te warm binnenklimaat beter vermeden wordt.

Bovendien dempen rolluiken omgevingsgeluiden dankzij hun geluidsisolerende eigenschappen. Dit komt vooral goed van pas als je in een drukkere of lawaaierige buurt woont.

 

Rolluiken plaatsen regio Hasselt, Genk of Sint-Truiden?

Ben je op zoek naar een installateur van rolluiken en benieuwd naar prijzen op maat van jouw project? Via onze offertepagina kom je in contact met erkende professionals uit de provincie Limburg. Je kan gratis en vrijblijvend offertes ontvangen en vergelijken. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

rolluiken limburg

 

Verschillende soorten & maten

De meeste specialisten in de regio Limburg bieden drie verschillende soorten rolluiken aan: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Hierbij kun je telkens kiezen tussen handmatige, elektrische of automatische bediening.

Bovendien zijn de rolluiken in uiteenlopende afmetingen en materialen te verkrijgen. Aluminium en PVC zijn het populairst; houten rolluiken worden niet zo veel meer gekozen maar zijn wel nog verkrijgbaar bij sommige professionals in Limburg. Hieronder vind je alvast een overzicht met richtprijzen voor rolluiken, afhankelijk van het gekozen materiaal en systeem:

VoorzetrolluikInbouwrolluikOpbouwrolluik
PVC - handmatige bediening€150 per m²€90 per m²€250 per m²
PVC - elektrische bediening€400 per m²€500 per m²€450 per m²
Aluminium - handmatige bediening€200 per m²€150 per m²€200 à 250 per m²
Aluminium - elektrische bediening€500 per m²€750 per m²€600 per m²

 

 

Vergelijk offertes voor rolluiken Limburg

Benieuwd naar prijzen op maat? Vraag dan gratis en vrijblijvend concrete prijsvoorstellen aan bij ervaren vakmannen in de buurt. Dit doe je eenvoudig door gebruik te maken van onze offerteservice. Je ontvangt dan offertes van verschillende experts, wat je toelaat om prijzen te vergelijken en de beste optie te kiezen. Op die manier kan je een aanzienlijke geldsom uitsparen.

 

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers