Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Rolluiken Antwerpen

Op zoek naar installateurs van rolluiken in de provincie Antwerpen? Hier kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen. Op deze pagina vind je eveneens een overzicht van mogelijkheden en prijzen van rolluiken in Antwerpen.

 

Vind installateur rolluiken in Antwerpen

Er zijn heel wat vakmannen en bedrijven voor rolluiken actief in de regio Antwerpen. Om te genieten van een zo voordelig mogelijke prijs, doe je er goed aan prijsoffertes aan te vragen bij verschillende professionals. Je hoeft deze niet één voor één te gaan contacteren. Dankzij onze offerteservice ontvang je automatisch meerdere offertes van erkende specialisten in jouw omgeving. Zo kan je eenvoudig prijzen vergelijken. Bovendien is deze dienst volledig gratis en vrijblijvend! Je hoeft enkel maar je gegevens en enkele kleine vragen in te vullen. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

 

rolluiken antwerpen

 

Mogelijkheden rolluiken

De mogelijkheden voor rolluiken in regio Antwerpen zijn groot. De rolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten toegepast worden. Qua systeem zijn er drie soorten rolluiken waaruit je kan kiezen:

 

1. Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden in de muur zelf ingebouwd, boven het raamkozijn en achter de gevelstenen. Op die manier worden ze mooi in de gevel geïntegreerd, waardoor het geheel strak en modern oogt. Er is immers geen rolluikkast zichtbaar aan de buitenkant van de woning. Nadeel is wel dat dit rolluiktype kap- en breekwerk vereist. Daarom zijn deze rolluiken vooral interessant bij nieuwbouw of bij grondige renovatieprojecten.
Lees hier meer info over inbouwrolluiken.

 

2. Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn minder complex wat de installatie betreft. Ze kunnen namelijk rechtstreeks op de gevel gemonteerd worden met een omkasting. Deze omkasting is dus zichtbaar, maar er komen wel geen breekwerken aan te pas. Voorzetrolluiken zijn dus ideaal voor bestaande gebouwen. Lees hier meer info over voorzetrolluiken.

 

3. Opbouwrolluiken

Tot slot kan je opteren voor opbouwrolluiken. Hierbij plaatst men de rolluikkast binnenin de woning, zodat er aan de gevelzijde niks te zien is. Opbouwrolluiken worden in feite aan het raam vastgemaakt en zo als één geheel gemonteerd. Doordat ze zo nauw aansluiten op het raam, zorgen opbouwrolluiken voor extra isolatie in huis.
Lees hier meer info over opbouwrolluiken.

 

 

Prijs rolluiken Antwerpen

De prijs van rolluiken hangt van veel factoren af. Denk maar aan het gekozen rolluik systeem, het materiaal, de bediening en de grootte van de rolluiken. Prijzen kunnen variëren van €100 tot €750 per vierkante meter. Een systeem met elektrische bediening is aanzienlijk duurder dan rolluiken met handmatige bediening. Verder zijn aluminium rolluiken lichtjes duurder dan PVC rolluiken. Voor de montage mag je rekenen op een kost van gemiddeld €70 per uur, inclusief BTW.

 

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers